Információk

Köszöntelek Kedves Érdeklődő ! Az álltalam varrt darabok mind egyedi vagy kisszériás portékák, nem szeretnék tucat gyártásba fogni. 
Ebben a stílusban éppen az a csodás, hogy akár apró változtatással is mást lehet létre hozni, legyen az direkt vagy a véletlen műve :o) Mostanra a varrás túl nőtt a hobbi szinten, számomra ez megélhetés. 
A varrógép mellett mindig ott van a stopper, jegyzetfüzet, feljegyzem minden darab költségeit. Az árakat is ennek megfelelően alakítom ki - anyag költség, munkadíj, járulékok. Tisztában vagyok vele, hogy hasonló termékeket potom pénzért is árulnak boltokban, vásárokban, mégis azt mondom, hogy én Ezt a terméket ebben a minőségben a feltüntetett áron varrom meg. Felhasznált anyagok : kiváló minőségű lenvásznak, vásznak, textilek ; alkalmanként újrahasznosított, jó minőségű textilek.
Minden esetben beavatom az új textileket és kimosom a használtakat. Megrendelésekről : egyenlőre nem szeretnék egyedi megrendeléseket fogadni, szeretnék a saját fantáziám szerint rajzolni, varrni, kísérletezni, kialakítani a saját stílusom.


 Meglévő portékák, cérnarajzok kombinálására viszont kínálok lehetőséget. pl.: heverésző bárány ( tolltartó mintája ) nagy talpas neszire zöldes színekben ( fej, cipzár, bélés ).  
Ilyen típusú kéréseket szivesen teljesítek !


A hellomolilevel@gmail.com címen várom az ötleteket :o)


 Vásárlás : Meska bolton keresztül:

vagy közvetlenül tőlem emailben jelzett vásárlási szándékkal.


 Fizetés : emailben megadott bankszámlaszámra előre utalással, jóváírás után másnap postázok, emailben értesitelek. Postázás : az érvényben lévő postai díjszabás szerint ajánlva, elsőbbségivel, légbuborékos borítékban postázok, figyelembe véve a portéka súlyát és a boríték árát. Személyes átvételre nincs lehetőség. Garancia : amennyiben a kézhez vett portéka nem nyeri el a tetszésed, egy héten belül sértetlenül küld vissza, én visszautalom a termék árát. Tisztítás : kézmeleg, enyhén mosószeres vízben áztatni, az applikált részeknél nem szabad dörzsölni, kicsavarni szintén nem ajánlatos, inkább lecsepegtetni. Óvatosan , közepes hőfokon vékony textilen keresztül vasalni.


Köszönöm, hogy érdeklődsz a munkám iránt !
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése